This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Mijn avontuur als ondernemer

Het is eindelijk zover. De website gaat over enkele dagen online en ik kan jullie middels deze weg meenemen in mijn avontuur als ondernemer. Ik heb geprobeerd om te vloggen maar dit is gewoon niks voor mij. Ik zou daarvoor teveel moeten weglaten uit mijn privéleven. Dit zou geen realistisch beeld vormen van mij als ondernemer, werknemer en nog het belangrijkste mijn rol als moeder. Deze maand december is snel gegaan. De tijd gaat altijd snel als je het druk hebt. Het stond in het teken van voorbereidingen voor onze eerste beurs, het voorbereiden van fotoshoots, mijn werk bij UWV en alles regelen voor de lancering van onze website.

Over mijn werk bij UWV kan ik helaas weinig melden. Ik werk 24 uur per week met veel passie. Ik kan dit op een of andere manier ook niet loslaten omdat ik het zo ontzettend leuk vind. Dit komt deels door het inhoudelijke werk en deels door mijn geweldige collega’s. Maar goed, waar was ik gebleven? Deze maand ben ik heel erg druk geweest met keuzes over hoe wij ons als bruidszaak in de toekomst willen neerzetten. Welke kleuren kies je voor je website, welke foto’s ga je gebruiken, wat wil je uitstralen? Allerlei zaken waar ik sinds kort druk mee bezig met het mediabureau dat ons hiermee helpt. Omdat wij een beurs gingen bijwonen hebben wij beurswanden gekocht en deze op maat en naar smaken laten maken. De beurs in Antwerpen is helaas niet verlopen zoals wij dat hadden gewild. Maar goed, voor alles een eerste keer. De beurswanden kunnen wij ook in de toekomst hergebruiken als we ooit weer besluiten ergens aanwezig te zijn.

Waar we nog meer mee bezig zijn geweest in december is het samenstellen van onze collectie 2020. In januari zal onze collectie 2020 volledig binnen komen. Maar wees niet bang, er hangt op dit moment al aardig wat. Ik kan inmiddels spreken van een inkoopverslaving. Als ik iets mooi vind dan wil ik dat ook hebben voor mijn toekomstige klanten. Ik denk dat dit ook een van mijn krachten is. Ondernemen vanuit het hart. Niet zonder strategie natuurlijk. Die moet je altijd hebben. Zonder strategie ben je nergens. Zo kan ik melden dat wij op dit moment bezig zijn met iets wat ontzettend spannend is. Het is nog een Big Secret maar zodra ik meer kan vertellen zal ik dit ook gelijk doen.

Mijn ondernemerschap heb ik vanaf aanvang gecombineerd met het moederschap. Als het moederschap en ondernemerschap parallel aan elkaar lopen brengt dat vele uitdagingen. Ik kan me zelfs herinneren dat ik in mijn kraambed druk aan het bellen en bestellen was. Sommige zaken kun je namelijk niet on-hold zetten of uitbesteden. Op dit moment zijn mijn kinderen iets ouder (6) (4) en (2) en dit brengt meer rust in huis. Ik onderneem meestal vanuit huis en heb mijn kids dan om mij heen. Dit is op zijn minst een uitdaging maar voor mij werkbaar.

In deze blog zal ik samen met Safae, onze communicatiemedewerker, ruimte maken om het te hebben over ondernemen, bruidsmode en nieuwe gebeurtenissen. Stay tuned dus.

 

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.